Mijn Ommelander is het digitale patiëntenportaal van het Ommelander Ziekenhuis. Dankzij Mijn Ommelander heeft u de mogelijkheid om steeds meer regie te nemen over uw gezondheid.

In Mijn Ommelander kunt u:

  • uw afspraken in het ziekenhuis bekijken;
  • delen van uw medisch dossier bekijken, zoals uitslagen van onderzoeken, metingen of (verwijs)brieven tussen zorgverleners (Mijn Ommelander toont data vanaf 1 oktober 2017);
  • uw persoonlijke gegevens bekijken en deels wijzigen. 

Dankzij Mijn Ommelander bieden wij u de mogelijkheid om steeds meer regie te nemen over uw gezondheid. Dankzij online inzicht in uw eigen medische gegevens, kunt u zich beter voorbereiden op een gesprek en bent u beter geïnformeerd over uw gezondheid. 

Een kijkje in Mijn Ommelander

Wilt u zien welke opties u in Mijn Ommelander heeft? 
Neem hier eens een kijkje.

Inloggen in Mijn Ommelander

Om veilig in te loggen in Mijn Ommelander heeft u nodig:

  • een computer, tablet of smartphone met internetverbinding;
  • een telefoonnummer (vast of mobiel);
  • een geldig DigiD met extra sms-controle, of de DigiD-app.

Lees hier meer over inloggen.

Mijn Ommelander app

De Mijn Ommelander app is de mobiele versie van Mijn Ommelander. De app is op dit moment alleen beschikbaar voor telefoons en tablets met minimaal het besturingssysteem Android 7.0 en voor iPhones en iPads met minimaal het besturingssysteem iOS 12.0. U kunt de app downloaden in de Google Play Store. Lees meer over de Mijn Ommelander app.

Contact 

Vragen over inloggen? 

Wilt u inloggen in Mijn Ommelander? Klik dan op de knop 'Inloggen' bovenin deze websitepagina. Lukt het u niet om in te loggen op Mijn Ommelander? In onze veelgestelde vragen vindt u antwoorden en oplossingen voor vragen en problemen die vaker voorkomen. Komt u er nog niet uit? Neem dan contact met ons op

Heeft u tips of opmerkingen?

Patiënten hebben bij de ontwikkeling van Mijn Ommelander een belangrijke rol gespeeld. Tijdens het bouwen van Mijn Ommelander dachten zij mee over de inhoud en gebruiksvriendelijkheid. Mijn Ommelander is blijvend in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen, tips of nieuwe ideeën? Wij horen dit altijd graag. Mail naar mijnommelander@ozg.nl en maak samen met ons Mijn Ommelander zo gebruiksvriendelijk en nuttig mogelijk.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback