Vindt u het leuk om met ons mee te denken over ons ziekenhuis? Geef u dan op voor ons patiëntenpanel! Wij zijn altijd op zoek naar meedenkers.

Vragenlijsten

Een aantal keer per jaar ontvangt u een vragenlijst over verschillende onderwerpen die op dat moment actueel zijn voor het Ommelander Ziekenhuis. Het invullen van een vragenlijst via ommelanderpanel.nl duurt gemiddeld 4 minuten. De resultaten worden via e-mail en deze website aan u teruggekoppeld.

We zijn erg benieuwd naar uw mening!

Het patiëntenpanel kunt u zien als een klankbord van patiënten van het Ommelander Ziekenhuis Groningen. Dankzij de deelnemers van het panel krijgen wij nieuwe inzichten over onze zorg. Wij vragen deelnemers van het panel naar hun mening over ontwikkelingen in de zorg en welke mogelijkheden/oplossingen zij zien.

Uitnodiging voor een gesprek

Soms nodigen wij panelleden uit voor een (verdiepings)gesprek over een bepaald onderwerp. Een panellid bepaalt zelf of hij aan dit gesprek wil deelnemen.

Wilt u meedenken over wat er in ons ziekenhuis gebeurt? Dan is het patiëntenpanel interessant voor u. Als deelnemer hoeft u niet (actief) patiënt te zijn, maar u moet wel een ervaring met ons ziekenhuis hebben. 

Dankzij het panel kunnen wij samen de zorg (nog meer) verbeteren.

Wilt u zich aanmelden voor ons patiëntenpanel? U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden via het e-mailadres in de alinea hieronder (‘Kom in contact met het patiëntenpanel’).

Uw aanmelding bij het panel staat los van uw bezoeken aan het ziekenhuis en uw aanmelding wordt niet gekoppeld aan uw medisch dossier. Deelname aan het panel is vrijwillig. En u kunt u op ieder moment weer terugtrekken uit het panel.

Heeft u een vraag over ons patiëntenpanel? Of wilt u zich aan- of afmelden voor het panel? Stuur dan een e-mail naar panel@ozg.nl.

Meedoen aan vragenlijsten gaat als volgt: wanneer u zich heeft ingeschreven voor het Ommelander patiëntenpanel, dan krijgt u een uitnodiging via e-mail. In deze e-mail staat een link waarmee u rechtstreeks toegang krijgt tot de vragenlijst waarvoor u uitgenodigd bent.

Nee, u krijgt geen overbodige e-mails of reclame toegestuurd als u zich inschrijft of als u aan onderzoeken meewerkt. Uw e-mailadres wordt niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt dan voor het Ommelander patiëntenpanel. De beveiliging van het patiëntenpanel zorgt ervoor dat uw gegevens te allen tijde beschermd zijn.

Uw gegevens zijn alleen bekend bij de beheerders van het Ommelander patiëntenpanel. Uw gegevens of gegeven antwoorden worden nooit gekoppeld aan medisch dossier. De onderzoekers van het Ommelander Ziekenhuis hebben inzicht in de gegeven antwoorden, maar rapportage hierover vindt uiteraard anoniem plaats. Het Ommelander Ziekenhuis vindt uw privacy belangrijk en hecht hier veel waarde aan.

Patiënttevredenheid en patiëntervaringen leveren een grote bijdrage aan de kwaliteit van onze zorg. Kwaliteit wordt aangetoond in de praktijk. Expliciet maken en in actie komen is het motto. Dit om kwalitatief goede, persoonsgerichte zorg aantoonbaar te kunnen bieden. Het panel helpt ons door om nieuwe inzichten te krijgen over onze zorg. We vragen deelnemers van het panel naar hun mening over ontwikkelingen in de zorg en welke mogelijkheden/oplossingen zij zien.

Nee hoor, bij het patiëntenpanel bent u nergens toe verplicht. Als u een uitnodiging van ons krijgt en u kunt op dat moment niet deelnemen, dan kunt u de e-mail negeren en verwijderen. Soms herinneren we u er aan dat u nog niet heeft deelgenomen, want misschien heeft u onze e-mail over het hoofd gezien.

Als u zich wilt afmelden voor het Ommelander patiëntenpanel, dan kunt u een e-mail sturen naar  panel@ozg.nl onder vermelding van afmelden. Ook kunt u onderaan een e-mail met een uitnodiging voor een onderzoek klikken op afmelden. U wordt dan afgemeld.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback