Is uw familielid of naaste opgenomen in het Ommelander Ziekenhuis? Wilt u hem beterschap wensen, maar kunt u niet langskomen? U kunt de patiënt ook een kaart of bloemetje via de post sturen.

Een kaartje sturen? 

Wilt u de patiënt iets via de post toesturen? Leuk! Wij brengen elke dag de post rond voor patiënten.

Een kaartje versturen kan op twee manieren:

1. Steun de stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis Groningen met uw kaartje:

Via Kaartje2go kunt u heel gemakkelijk een kaart sturen naar een patiënt in ons ziekenhuis. Hiermee maakt u niet alleen een dierbare blij, maar doneert u ook aan onze stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis Groningen. 

De stichting Vrienden van het Ommelander Ziekenhuis Groningen heeft als doel om het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken voor onze patiënten. De stichting richt zich vooral op het mogelijk maken van zaken waarin het ziekenhuis zelf of overheid niet kunnen voorzien. 

Hoe werkt het?

Via Kaartje2go kunt u zelf uw wenskaart uitkiezen, bewerken, adresseren en verzenden. Nadat u een verzenddatum heeft gekozen kunt u kiezen om te doneren aan onze Vriendenstichting, selecteer dan ‘Vrienden Ommelander Ziekenhuis’. Doneren kan vanaf € 0,50.

Als u de kaart op werkdagen voor 20.00 uur bestelt, dan wordt uw kaartje dezelfde dag nog verzonden.

Tip! Kies bij het adresseren voor ‘Ziekenhuis’ en selecteer het Ommelander Ziekenhuis. Ons adres wordt vervolgens automatisch ingevuld. Nu hoeft u zelf alleen nog de naam, afdeling en kamernummer van de patiënt toe te voegen.2. Of stuur uw kaartje of bloemetje per post:

Dat kan natuurlijk nog steeds op de klassieke manier, naar:

naam patiënt
Ommelander Ziekenhuis Groningen
afdeling en kamernummer
Postbus 35
9679 ZG Scheemda

Komt uw post binnen als de patiënt al naar huis is? Dan sturen wij uw post door naar het huisadres van de patiënt.

Verstuurt u een geschenk via de post? We willen u erop wijzen dat er voor een aantal cadeaus regels gelden. Bijvoorbeeld voor vaste planten (in potgrond) en snoep voor kinderen. Deze regels zijn er om de gezondheid van de patiënt te bewaken.   

Contactgegevens patiënt

U kunt contactgegevens van de patiënt vragen aan de contactpersoon van de patiënt. In verband met de privacy van de patiënt geven wij geen informatie over de (gezondheidstoestand van de) patiënt aan derden. Dit geldt ook voor het kamernummer van de patiënt.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback