Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in het Ommelander Ziekenhuis? U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts of andere verwijzer nodig. U kunt uw afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur maken via het hiervoor bestemde  telefoonnummer 088 - 566 2000.

Afspraak verzetten of afzeggen?

Heeft u een afspraak, maar bent u ziek of verhinderd? Dan vragen wij u om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur via het speciale telefoonnummer 088 - 566 2000. In uw plaats kunnen wij namelijk een andere patiënt helpen. Als u wilt, kunt u meteen een nieuwe afspraak maken. Voor bepaalde afspraken is het mogelijk om (tot 60 uur voor de afspraak) deze digitaal te wijzigen en af te zeggen in Mijn Ommelander en de Mijn Ommelander app. Bij de afspraakdetails ziet u dan 'Wijzigen' en 'Afzeggen' staan. Staat dit niet bij uw afspraak? Dan kunt u alleen wijzigen of afzeggen door te bellen. 

Bloedprikken

Om wachtrijen en volle wachtruimtes te voorkomen kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafnamebloedafname (bij Medisch Laboratorium Certe). Via de afsprakenplanner van Certe kunt u eenvoudig zelf een afspraak maken. Alleen wanneer er sprake is van een spoedaanvraag, er een strikte tijd aan uw bloedafname gebonden is of u direct na een consult in het ziekenhuis bloed laat prikken, hoeft u vooraf geen afspraak te maken.

Wachttijden

Voor sommige specialismen geldt een wachttijd.

Verschillende locaties

Wij bieden onze zorg aan in ScheemdaDelfzijl en Groningen. In uw afspraakbrief staat op welke locatie u wordt verwacht.

Eerste keer in het ziekenhuis?

We wijzen u graag op de informatie over een bezoek aan de polikliniek  of een opname.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback