Wilt u een afspraak maken in het Ommelander Ziekenhuis? U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts of andere verwijzer nodig. U kunt uw afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur maken via het hiervoor bestemde telefoonnummer 088 - 566 2000.

Bloedprikken

Voor bloedafname (bij Medisch Laboratorium Certe) heeft u geen afspraak nodig. U kunt gewoon binnenlopen. Dit kan in ons ziekenhuis in Scheemda op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur. Totdat het Gezondheidsplein Molenberg haar deuren opent, blijft Certe in Delfzicht in Delfzijl. U kunt hier ook elke werkdag terecht van 08.00 tot 16.30 uur. 

Wachttijden

Voor sommige specialismen geldt een wachttijd.

Afspraak verzetten of afzeggen?

Heeft u een afspraak, maar bent u ziek of verhinderd? Dan vragen wij u om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dit kan op werkdagen tussen 08.00-16.30 uur via het speciale telefoonnummer 088 - 566 2000. In uw plaats kunnen wij namelijk een andere patiënt helpen. Als u wilt, kunt u meteen een nieuwe afspraak maken.

Verschillende locaties

Wij bieden onze zorg aan in ScheemdaDelfzijl, Groningen en Veendam. In uw afspraakbrief staat op welke locatie u wordt verwacht. We proberen zoveel mogelijk de afspraken te plannen op de locatie van uw voorkeur

Eerste keer in het ziekenhuis? 

We wijzen u graag op de informatie over een bezoek aan de polikliniek of een opname.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback