Binnen ons ziekenhuis in Scheemda heeft Medisch Laboratorium Certe een polikliniek bloedafname. U kunt hier terecht voor bloedprikken. Ook kunt u terecht bij het Gezondheidsplein Molenberg in Delfzijl voor bloedafname.

Wie helpt u tijdens het bloedprikken? 

Een medewerker bloedafname van Certe (analist) neemt uw bloed af.

Gang van zaken bij de polikliniek bloedafname 

Via de afsprakenplanner van Certe kunt u eenvoudig zelf een afspraak maken. Alleen wanneer er sprake is van een spoedaanvraag, er een strikte tijd aan uw bloedafname gebonden is of u direct na een consult in het ziekenhuis bloed laat prikken, hoeft u vooraf geen afspraak te maken. 

Aanmelden

Na binnenkomst in het ziekenhuis, komt u via routenumnmer 34 bij de aanmeldzuil van Certe. Neem een ticket uit de aanmeldzuil en neem plaats in de wachtkamer. Als uw nummer op het scherm verschijnt, meldt u zich bij de balie. Indien er ook een bloedafname plaatsvindt, neemt u weer plaats in de wachtkamer totdat u een tweede oproep krijgt. Vervolgens gaat u voorbij de balie naar één van de prikcabines.

Openingstijden bloedprikken

Certe is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur geopend (met uitzondering van feestdagen).

Liever bloedprikken op een andere locatie?

Wist u dat u ook buiten het ziekenhuis bloed kunt laten prikken? Op de website van Certe vindt u al hun bloedafnamelocaties.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback