Op 30 juni verhuizen wij naar een nieuw ziekenhuis in Scheemda. Onze locaties in Delfzijl en Winschoten zullen dan sluiten. Op deze pagina vindt u onder andere route-informatie en informatie over parkeervoorzieningen.

U bereikt ons op de volgende manieren

Gaat u met de auto naar ons ziekenhuis? Dan kunt u het beste via de N33, A7 en/of N362 rijden. Wilt u weten wat de route vanaf uw huis is? Dan kunt u de routeplanner hierboven gebruiken.

Parkeren

Ons ziekenhuis in Scheemda heeft een parkeerterrein van ruim 700 parkeerplaatsen. U kunt hier uw auto gratis parkeren.

Invalidenparkeerplaatsen

Aan de Smok & Vot (het plein voor brengen & halen bij de hoofdingang) zijn 12 parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Oplaadpunten

Op zowel het voorste als achterste deel van het parkeerterrein zijn oplaadpunten voor elektrische auto's.

Wegwerkzaamheden

Wilt uw weten of u met wegwerkzaamheden te maken krijgt? De website van A naar Beter informeert u hierover.

Plan uw route met Google maps

U kunt ons ziekenhuis in Scheemda per trein en bus bereiken. Houdt u wel rekening met een loopafstand. Voor actuele OV-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de website van de regionale vervoerders Arriva en Qbuzz. U kunt ook kijken op 9292.nl of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Trein

Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Groningen en Scheemda. U kunt ook met de trein vanaf Bad Nieuweschans naar Scheemda reizen. Vanaf het treinstation in Scheemda neemt u bus 119 of 17. 

Bus

De buslijnen 119 en 17 stoppen bij de bushalte aan de N362 (halte Molenstraat). Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar de hoofdingang van het ziekenhuis.

Hubtaxi

ls er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving? Dan kunt u misschien gebruik maken van de hubtaxi (van Qbuzz). De hubtaxi  brengt u naar het dichtsbijzijnde vervoersknooppunt. Vanaf daar kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Voor meer informatie of het reserveren van een rit met de hubtaxi, kunt contact opnemen met de vervoerder in uw regio.

Plan uw OV-reis met Google maps

Komt u met de taxi naar ons ziekenhuis? Dan kunt u vlak voor de hoofdingang van het ziekenhuis uitstappen. Aan de Smok & Vot (het plein voor brengen & halen bij de hoofdingang) zijn namelijk 6 taxistandplaatsen. 

Vanaf de Koediepslaan is er op ons terrein een fietspad. Er is een overdekte fietsenstalling voor patiënten en bezoekers. In de fietsenstalling zijn oplaadpunten voor e-bikes.