In ons ziekenhuis zetten vrijwilligers zich in voor patiënten en bezoekers. Hun vrijwilligerswerk levert net dat stukje extra aandacht.

Gastvrouwen en gastheren

De vrijwilligers in ons ziekenhuis werken allemaal als gastvrouw of gastheer.

Vrijwilliger worden?

Vindt u het leuk om aandacht te geven aan onze patiënten en bezoekers? Wilt u hen begeleiden en helpen? Meld u dan aan als vrijwillig bij het Ommelander Ziekenhuis Groningen.

Wat bieden wij u?

Onze vrijwilligers vertellen dat het ze een goed gevoel geeft om iets voor een ander te kunnen betekenen.
Wij bieden u:

• een dankbare en zinvolle werkomgeving
  • sociale contacten
  • een collectieve vrijwilligersverzekering

Aanmelden als vrijwilliger

U kunt zich op de volgende manieren aanmelden:

• Ziekenhuis Delfzijl:
    Wilt u op onze locatie in Delfzijl als vrijwillig werken? Stuur dan uw motivatie en gegevens naar ons op. Dit kan via ons digitale sollicitatiesysteem. Wij registreren uw belangstelling. Als er een vacature is, nemen wij contact met u op.
  • Ziekenhuis Winschoten:
    De vrijwilligers op locatie in Winschoten zijn verbonden aan de Unie van Vrijwilligers (UVV). Wilt u vrijwilliger worden in Winschoten? Meld u zich dan aan via de website van de UVV.