Wilt u uw ervaring delen? Én wilt u ook dat andere patiënten uw ervaring kunnen lezen? Dan kunt u uw ervaring delen op de website van ZorgkaartNederland.

Bron: zorgkaartnederland.nl

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Mensen delen hier hun ervaringen met de zorg met elkaar. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Op ZorgkaartNederland beoordeelt u als patiënt een ziekenhuis. U kunt ook een medisch specialist beoordelen. Dit doet u door 6 onderwerpen een cijfer te geven. Naast de cijfers kunt u een toelichting geven.

Als bezoeker van ZorgkaartNederland.nl leest u beoordelingen van andere patiënten. U kunt hierbij aangeven of u de beoordeling nuttig vindt. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een ziekenhuis of zorgverlener.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze zorg. We horen dan ook graag hoe u onze zorg ervaren heeft. Wij gebruiken uw ervaring om onze zorg te verbeteren. U kunt uw ervaring op verschillende manieren met ons delen. Een ervaring delen op ZorgkaartNederland is één van onze opties.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback