Wilt u uw ervaring delen? Én wilt u ook dat andere patiënten uw ervaring kunnen lezen? Dan kunt u uw ervaring delen op de website van ZorgkaartNederland.

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Mensen delen hier hun ervaringen met de zorg met elkaar. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Op ZorgkaartNederland beoordeelt u als patiënt een ziekenhuis. U kunt ook een medisch specialist beoordelen. Dit doet u door 6 onderwerpen een cijfer te geven. Naast de cijfers kunt u een toelichting geven.

Als bezoeker van ZorgkaartNederland.nl leest u beoordelingen van andere patiënten. U kunt hierbij aangeven of u de beoordeling nuttig vindt. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een ziekenhuis of zorgverlener.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze zorg. We horen dan ook graag hoe u onze zorg ervaren heeft. Wij gebruiken uw ervaring om onze zorg te verbeteren. U kunt uw ervaring op verschillende manieren met ons delen. Een ervaring delen op ZorgkaartNederland is één van onze opties.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback