Het UMCG in Groningen is één van onze locaties waar u terecht kunt voor medische zorg. Op deze pagina vindt u onder andere route-informatie en informatie over parkeervoorzieningen.

U bereikt ons op de volgende manieren

Gaat u met de auto naar het UMCG? En wilt u weten wat de route vanaf uw huis is? Dan kunt u de routeplanner hierboven gebruiken.

Waar in het UMCG vindt u ons?

De spreekuren van het Ommelander Ziekenhuis in het UMCG vinden plaats in bouwdeel 50 boven parkeergarage Noord (ingang 45 en 47).

Meer informatie:

Voor meer informatie over de route naar (en in) het UMCG verwijzen wij u naar de website van het UMCG

Parkeren

Komt u met de auto naar het spreekuur van het Ommelander Ziekenhuis in het UMCG? Dan kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Noord van het UMCG.

Parkeertarieven UMCG

Op vertoon van uw afsprakenbrief bij de receptie bij de hoofdingang betaalt u 5,00 euro parkeerkosten. Dit kan uit als u langer parkeert dan 2 uur en 25 minuten.

Meer informatie

Voor meer informatie over parkeren bij het UMCG verwijzen wij u naar de website van het UMCG.

Wegwerkzaamheden

Wilt uw weten of u met wegwerkzaamheden te maken krijgt? De website van A naar Beter informeert u hierover.

Plan uw route met Google maps

Het UMCG is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen stoppen bij de hoofdingang. Vanaf het NS-hoofdstation Groningen rijden bussen in ongeveer tien minuten naar het UMCGVoor actuele OV-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de website van de regionale vervoerders Arriva en Qbuzz. U kunt ook kijken op 9292.nl of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Waar in het UMCG vindt u ons?

De spreekuren van het Ommelander Ziekenhuis in het UMCG vinden plaats in bouwdeel 50 boven parkeergarage Noord (ingang 45 en 47). Komt u met de auto naar het spreekuur van het Ommelander Ziekenhuis in het UMCG? Dan kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Noord van het UMCG.

Meer informatie

Voor meer informatie over de route naar (en in) het UMCG verwijzen wij u naar de website van het UMCG

Hubtaxi

ls er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving? Dan kunt u misschien gebruik maken van de hubtaxi (van Qbuzz). De hubtaxi  brengt u naar het dichtsbijzijnde vervoersknooppunt. Vanaf daar kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Voor meer informatie of het reserveren van een rit met de hubtaxi, kunt contact opnemen met de vervoerder in uw regio.

Plan uw OV-reis met Google maps

Komt u met een taxi naar het UMCG? De chauffeur kan u afzetten bij de hoofdingang.

Waar in het UMCG vindt u ons?

De spreekuren van het Ommelander Ziekenhuis in het UMCG vinden plaats in bouwdeel 50 boven parkeergarage Noord (ingang 45 en 47). Komt u met de auto naar het spreekuur van het Ommelander Ziekenhuis in het UMCG? Dan kunt u uw auto parkeren in parkeergarage Noord van het UMCG.

Meer informatie
Voor meer informatie over de route naar (en in) het UMCG verwijzen wij u naar de website van het UMCG

Wilt u een taxi bestellen?
Vraag gerust de medewerkers op de polikliniek, of de medewerkers bij de balie in de ontvangsthal, om u te helpen bij het bellen van een taxi.