Ons servicepunt in Delfzijl is één van onze locaties waar u terecht kunt voor medische zorg. Het servicepunt bevindt zich in Gezondheidsplein Molenberg. In het Servicepunt vinden spreekuren plaats en is de samenwerking met andere partijen gericht op het delen van kennis en kunde, zodat inwoners kunnen rekenen op goede zorg dichtbij.

U bereikt ons op de volgende manieren

Gaat u met de auto naar ons servicepunt? En wilt u weten wat de route vanaf uw huis is? Dan kunt u de routeplanner hierboven gebruiken.

Wegwerkzaamheden

Wilt uw weten of u met wegwerkzaamheden te maken krijgt? De website van A naar Beter informeert u hierover.

Plan uw route met Google maps

U kunt ons servicepunt in Delfzijl zowel per trein als per bus bereiken. Houdt u wel rekening met een loopafstand. Voor actuele OV-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de website van de regionale vervoerders Arriva en Qbuzz. U kunt ook kijken op 9292.nl of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Hubtaxi

ls er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving? Dan kunt u misschien gebruik maken van de hubtaxi (van Qbuzz). De hubtaxi  brengt u naar het dichtsbijzijnde vervoersknooppunt. Vanaf daar kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Voor meer informatie of het reserveren van een rit met de hubtaxi, kunt contact opnemen met de vervoerder in uw regio.

Plan uw OV-reis met Google maps