Heeft u binnenkort een afspraak of wilt u uw naaste bezoeken in het Ommelander Ziekenhuis? Dan is het goed om te weten dat wij binnen het Ommelander Ziekenhuis geen handen schudden, maar in plaats daarvan begroeten u met een glimlach. En heel belangrijk: geef elkaar de ruimte binnen het ziekenhuis.

Vanaf 19 april 2022 gelden onderstaande regels voor patiënten, begeleiders van patiënten en bezoekers. Neem deze regels goed door en neem bij vragen gerust contact met ons op

• Was en desinfecteer uw handen regelmatig.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Heeft u klachten die horen bij het coronavirus? Doe dan een zelftest. Bij een negatieve uitslag mag u wel komen, maar vragen wij u een mondmasker te dragen.  Als de zelftest positief is, dan kan uw afspraak niet doorgaan omdat u in isolatie moet.