Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden er in het Ommelander Ziekenhuis een aantal maatregelen. Wij realiseren ons dat dit geen fijne maatregelen zijn, maar wij zijn er tegelijkertijd van overtuigd dat deze maatregelen op dit moment noodzakelijk zijn om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te dammen. We vragen om uw begrip.

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bel ons

Telefoonnummer 088 – 066 1000. U bereikt ons op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Stuur uw vraag

Stel uw vraag online met behulp van het formulier verderop deze pagina. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een antwoord van ons op het door u opgegeven e-mailadres. Mailt u in het weekend? Dan ontvangt u op maandag een reactie. 

Let op: vanwege privacyredenen kunnen we u via e-mail helaas niet verder helpen met medische vragen. Ook kunt u dit formulier niet gebruiken voor het maken, wijzigen of afzeggen van uw afspraak. Dit kan digitaal in Mijn Ommelander en de Mijn Ommelander app of door van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur te bellen naar ons ziekenhuis: 088 – 566 2000.

This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.
Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback