CORONAVIRUS: Het Ommelander Ziekenhuis doet haar uiterste best om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit heeft ook gevolgen voor als u een afspraak op de polikliniek heeft. De meeste geplande afspraken gaan namelijk niet door. Lees hier meer.

Heeft u een vraag aan het Ommelander Ziekenhuis over het coronavirus? Wij verzoeken u op dit moment dringend om ons niet gelijk zelf te bellen, maar kijk eerst in de veelgestelde vragen om een antwoord op uw vraag te vinden. Onze medewerkers zijn op dit moment druk bezig om patiënten te bellen. We vragen u ons telefoontje af te wachten en niet zelf te bellen. Zo kunnen onze medewerkers gestructureerd alle patiënten afbellen. Bovendien kunnen zij u vaak niet meer vertellen dan de informatie die op deze pagina staat. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden en kan uw vraag echt niet wachten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. We vinden het vervelend dat we u niet van dienst kunnen zijn zoals u van ons gewend bent, maar onder de huidige uitzonderlijke omstandigheden is dat helaas niet mogelijk.

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bel ons

Telefoonnummer 088 – 066 1000. U bereikt ons op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Stuur uw vraag

Stel uw vraag online met behulp van ons contactformulier. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een antwoord van ons op het door u opgegeven e-mailadres. Mailt u in het weekend? Dan ontvangt u op maandag een reactie. 

Let op: vanwege privacyredenen kunnen we u via e-mail helaas niet verder helpen met medische vragen. Ook kunt u dit formulier niet gebruiken voor het maken, wijzigen of afzeggen van uw afspraak. Belt u hiervoor van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 uur naar ons ziekenhuis: 088 – 566 2000.

This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.

App ons

U kunt ons voor algemene (niet-medische) vragen bereiken via de BeterDichtbij app. Deze app kunt u veilig en gratis downloaden. Sommige patiënten zijn door hun zorgverlener uitgenodigd om te appen. Zij kunnen ook medische vragen via de app stellen. Lees meer over de BeterDichtbij app.

Specifieke vragen

Heeft u een vraag over één van de onderstaande onderwerpen? Klik op het onderwerp om meer hierover te lezen.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback