Ons Servicepunt Revalidatie bevindt zich in het oude postkantoor in Winschoten. Hier kunt u terecht voor hart- en longrevalidatie.

U bereikt ons op de volgende manieren

Gaat u met de auto naar ons Servicepunt? En wilt u weten wat de route vanaf uw huis is? Dan kunt u de routeplanner hierboven gebruiken.

Parkeren

Ons Servicepunt bevindt zich in het oude postkantoor aan de Burgemeester Venemastraat 9A in Winschoten. Achter het pand kunt u gratis parkeren. 

Wegwerkzaamheden

Wilt u weten of u met wegwerkzaamheden te maken krijgt? De website van A naar Beter informeert u hierover.

Plan uw route met Google maps

U kunt ons Servicepunt in Winschoten zowel per trein als per bus bereiken.

Trein

Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Groningen en Winschoten. Ons Servicepunt in Winschoten bevindt zich op 5 minuten loopafstand van station Winschoten.

Bus

Voor dienstregelingen verwijzen we u naar de website van de regionale vervoerder Qbuzz. U kunt ook kijken op 9292.nl of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Hubtaxi

ls er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving? Dan kunt u misschien gebruik maken van de hubtaxi (van Qbuzz). De hubtaxi  brengt u naar het dichtsbijzijnde vervoersknooppunt. Vanaf daar kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Voor meer informatie of het reserveren van een rit met de hubtaxi, kunt contact opnemen met de vervoerder in uw regio.

Plan uw OV-reis met Google maps

Komt u met de taxi naar ons Servicepunt in Winschoten? In de directe nabijheid van de hoofdingang kunt u worden afgezet.