Bent u patiënt van het Ommelander Ziekenhuis en valt u onder een van de medische hoog-risicogroepen? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een uitnodigingsbrief van het Ommelander Ziekenhuis ontvangen voor een coronavaccinatie. Onderstaand vindt u antwoorden op veel gestelde vragen over de coronavaccinatie van medische hoog-risicogroepen.

U kunt parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. Voor patiënten met een minder-validenkaart zijn er bij de hoofdingang parkeerplaatsen beschikbaar.

Wij verzoeken u om zoveel mogelijk alleen het ziekenhuis in te gaan. Indien u door iemand gebracht wordt, dan verzoeken wij de chauffeur om in de auto of buiten te wachten. Indien het voor u niet mogelijk is om alleen het ziekenhuis in te gaan, dan mag u een begeleider meenemen.

U hoeft zich niet aan te melden bij de aanmeldzuilen van het ziekenhuis. U kunt direct door naar de vaccinatielocatie.

De vaccinatielocatie is te bereiken via route 62 binnen het ziekenhuis. Vanaf de ingang staat de route duidelijk aangegeven. Tevens staan er bij de ingang gastdames en gastheren die u kunnen helpen.

Wij kunnen u alleen vaccineren op het moment dat u uitgenodigd bent. Als u op dat moment echt niet kunt, dan wordt u pas gevaccineerd op het moment dat de leeftijdscategorie waar u in valt landelijk gevaccineerd wordt.

U dient voor de vaccinatie de uitnodigingsbrief, een ingevulde gezondheidsverklaring en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Nee, voor de vaccinatie van de groep patiënten waar u toe behoort wordt het Moderna vaccin toegepast. Informatie hierover is toegevoegd aan de uitnodiging die u heeft ontvangen.

Voor vragen over COVID-19 vaccinaties verwijzen wij u naar de website van het RIVM. Klik op de link om naar de site van het RIVM te gaan. https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie

Als u een vraag heeft waarvan u hier niet het antwoord kan vinden, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Voor medisch inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met uw behandelaar.

Voor niet medische vragen kunt tussen 09:00 en 15:00 bellen met 088 – 566 2577.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback