Uw arts kan u vragen om lichaamsmateriaal in te leveren voor onderzoek. Bijvoorbeeld urine, ontlasting of sperma. U levert dit materiaal in bij Medisch Laboratorium Certe. Dit kan in ons ziekenhuis in Scheemda. 

Openingstijden Certe

Maak zoveel mogelijk een afspraak voor het inleveren van lichaamsmateriaal. U kunt zich bij de balie van Certe melden. Een medewerker van Certe helpt u dan. Certe is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur (met uitzondering van feestdagen). 

Aanmelden

Na binnenkomst in het ziekenhuis, komt u via routenumnmer 34 bij de aanmeldzuil van Certe. Neem een ticket uit de aanmeldzuil en neem plaats in de wachtkamer. Als uw nummer op het scherm verschijnt, meldt u zich bij de balie. Indien er ook een bloedafname plaatsvindt, neemt u weer plaats in de wachtkamer totdat u een tweede oproep krijgt. Vervolgens gaat u voorbij de balie naar één van de prikcabines.

Wat gebeurt er met uw lichaamsmateriaal? 

U heeft uw lichaamsmateriaal ingeleverd. Dit wordt vervolgens onderzocht in een laboratorium van Certe, namelijk in het Klinisch Chemisch Laboratorium of in het Laboratorium voor Medische Microbiologie

De uitslag van het onderzoek krijgt u van uw arts die het onderzoek had aangevraagd.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback