Binnen ons ziekenhuis heeft Certe een laboratorium voor klinische chemie. Dit laboratorium doet onderzoek naar lichaamsvloeistoffen, zoals bloed, urine, ontlasting of sperma. Ook voert ze bepaalde testen uit, zoals een glucose- of waterstofademtest. Deze onderzoeken zijn onder andere nodig om vast te stellen wat de oorzaak van uw ziekte is. Of om te bekijken of uw behandeling aanslaat.

Waar levert u uw lichaamseigen materialen in?

Maak zoveel mogelijk een afspraak om lichaamsmateriaal in te leveren. Certe is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur (met uitzondering van feestdagen).

Aanmelden

Na binnenkomst in het ziekenhuis, komt u via routenumnmer 34 bij de aanmeldzuil van Certe. Neem een ticket uit de aanmeldzuil en neem plaats in de wachtkamer. Als uw nummer op het scherm verschijnt, meldt u zich bij de balie. Indien er ook een bloedafname plaatsvindt, neemt u weer plaats in de wachtkamer totdat u een tweede oproep krijgt. Vervolgens gaat u voorbij de balie naar één van de prikcabines.

Waar meldt u zich voor een test?

Voor een glucose- en waterstofademtest moet u een afspraak maken via de afsprakenplanner van Certe. U meldt zich op de dag van de afspraak om 08.00 uur bij de balie van Certe. Een medewerker helpt u dan verder.

De uitslag van het onderzoek

De uitslag van het onderzoek krijgt u van uw behandelend arts.

Kwaliteit en privacy

Certe staat voor kwaliteit. U kunt er vanuit gaan dat hun diensten van een hoog kwaliteitsniveau zijn. Certe voldoet aan de normen die hun gesteld worden in de zogenoemde ISO15189-norm.
Het laboratorium voert onderzoeken uit op aanvraag van uw behandelend arts. Certe rapporteert uitslagen rechtstreeks aan deze arts. Lees meer over deze gegevensverzending en uw privacy.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback