Het Ommelander Ziekenhuis is het ziekenhuis van Noord- en Oost-Groningen. Woont u in Hoogezand en moet u voor een behandeling of operatie naar het ziekenhuis, dan kun u bij ons terecht. Bij ons kunt u vertrouwen op goede en veilige zorg, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In ons ziekenhuis in Scheemda zijn alle basisspecialismen aanwezig. Wij maken ons daarnaast sterk voor een gastvrije toegang, directe contacten en korte wachttijden.

Waarom Ommelander Ziekenhuis?

Als patiënt uit Hoogezand verwelkomen wij u graag in ons ziekenhuis. Dit kunt u van ons verwachten:

  • Korte wachttijden. De wachttijden in ons ziekenhuis zijn relatief kort. U kunt dus meestal snel worden geholpen. Wel verschillen de wachttijden per afdeling.
  • Goede bereikbaarheid. Ons ziekenhuis is gelegen vlak langs de A7. Vanuit Hoogezand bent u er binnen 15 minuten.
  • Gastvrijheid en respect. Iedereen is welkom in ons ziekenhuis. Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt, of u nu een patiënt bent, een bezoeker of iemand anders.
  • Samenwerkingen in de regio. Wij werken intensief samen met andere zorgverleners in de regio, waaronder in Hoogezand. Op deze manier kunnen we de beste zorgverlening garanderen. Dankzij onze samenwerking met het UMCG is gespecialiseerde zorg bij complexe behandelingen altijd dichtbij.

Specialismen en behandelingen

Als patiënt uit Hoogezand kunt u in ons ziekenhuis terecht voor talloze specialismen en behandelingen. Alle basisspecialismen zijn bij ons aanwezig, denk daarbij aan:

Een volledig overzicht van onze specialismen en behandelingen vindt u via ons hoofdmenu.

Bereikbaarheid vanuit Hoogezand

Ons ziekenhuis is goed bereikbaar vanuit Hoogezand. Reist u met de auto, dan bent u er binnen 15 minuten via de A7 richting Winschoten, afrit 45. U kunt uw auto gratis parkeren op ons terrein. Vanaf het parkeerterrein rijdt een paars busje naar de hoofdingang voor als u slecht ter been bent. Ook zijn er voldoende invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Via het openbaar vervoer zijn wij bereikbaar met de trein en de bus. De buslijnen 17 en 119 stoppen op ons ziekenhuisterrein. Reist u met de trein, dan kunt u ook deze lijnen nemen vanaf station Scheemda. Vanaf de bushalte is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback