Als u naar het ziekenhuis komt, kunt u natuurlijk wat eigen spullen meenemen. U bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van uw persoonlijke bezittingen.

Gevonden en verloren voorwerpen

Iets verloren, of juist gevonden in ons ziekenhuis? De afdeling Beveiliging registreert alle gevonden voorwerpen. Als u iets in het ziekenhuis kwijt bent geraakt, kunt u dit bij hen melden. Mogelijk ligt het bij de gevonden voorwerpen. Als u een eigendom van een ander heeft gevonden, kunt u dit ook bij onze beveiligers afgeven.

Diefstal

Diefstal is in een openbaar gebouw als ons ziekenhuis niet 100% te voorkomen. Daarom moet u hier altijd op bedacht zijn. Wij adviseren u om geen waardevolle, bijzondere spullen of veel geld mee te nemen naar het ziekenhuis.

Bij diefstal doen wij aangifte bij de politie. De kosten worden verhaald op de dader.

Melden diefstal

Als er iets gestolen is of u merkt dat er een diefstalpoging is gedaan, dan vragen wij u dit direct te melden. U kunt het melden bij onze afdeling Beveiliging of bij de verpleegkundige. In geval van diefstal van uw eigendom, kan één van onze beveiligers u begeleiden bij het doen van aangifte bij de politie.

Contant geld

Binnen het Ommelander Ziekenhuis is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen. In het restaurant, de kiosk en de apotheek kunt u bij de betaalautomaat betalen met een betaalpas of contactloos met een smartphone of smartwatch. 

Aansprakelijkheid ziekenhuis

Als patiënt, bezoeker of medewerker bent u zelf verantwoordelijk voor het beheer van uw eigendommen tijdens uw verblijf in het ziekenhuis. Ons ziekenhuis is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen. Alleen als vast komt te staan dat de beschadiging of vermissing is veroorzaakt door onzorgvuldig handelen van (een medewerker van) ons ziekenhuis, komt u voor vergoeding door ons ziekenhuis in aanmerking. Daarbij houden wij rekening met het aankoopbedrag en de aankoopdatum van uw eigendommen.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback