Ben jij een leuke, positieve student communicatie en op zoek naar een stageplaats op een communicatieafdeling bij een ziekenhuis? Ben je tekstueel sterk, leergierig en wil je graag zaken aanpakken?

Regelmatig zoeken wij binnen de afdeling Communicatie van het Ommelander Ziekenhuis een

Stagiair(e) Communicatie

Ben jij...?

Ben jij een initiatiefrijke en resultaatgerichte persoonlijkheid? Volg je een HBO- of universitaire opleiding communicatie en wil je graag ervaring opdoen op een communicatieafdeling? Ben jij een kei in tekst en kun je werken met CMS-en? Heb jij goede ideeën hoe nieuwe (social) media een rol kunnen spelen in onze communicatie? Maar bovenal: ben jij positief en enthousiast? Dan nodigen we je van harte uit contact op te nemen.

De opdracht

Binnen het team Communicatie zijn we regelmatig op zoek naar een stagiair(e) Communicatie die bij alle voorkomende communicatietaken kan ondersteunen in de uitvoering. Het gaat daarbij vooral om schrijven voor internet, intranet en social media.

Je draait op de hele afdeling mee en leert op die manier goed hoe het is om op een communicatieafdeling te werken. Goede ideeën en eigen initiatieven kunnen vanzelf leiden tot leuke (deel)klussen. Kortom: bij ons kun je veel leren.

De afdeling

De afdeling Communicatie bestaat op dit moment uit een hoofd Communicatie, drie communicatieadviseurs, een communicatiemedewerker en een grafisch vormgever. Binnen onze afdeling heerst een fijne, collegiale werksfeer waarbij hard werken, humor en gezelligheid hand in hand gaan. De afdeling Communicatie valt onder het Cluster Organisatieontwikkeling, samen met P&O en Kwaliteit. Met name de afgelopen twee jaren werkt de afdeling Communicatie hard aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van ons ziekenhuis. Help jij mee dit verder te verbeteren?

Het Ommelander Ziekenhuis

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1400 collega’s werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda, midden in het mooie landschap van Oost-Groningen. Met de spoedeisende hulp, de (acute) verloskunde en een breed palet aan medisch specialistische basiszorg zijn wij hét ziekenhuis voor de regio. We werken daarbij nauw samen met andere zorgaanbieders en onze verwijzers.

Het Ommelander Ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, is zeer goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor medewerkers en patiënten. Ons ziekenhuis zit vol dynamiek. De collegialiteit en de korte lijnen tussen alle medewerkers zorgen voor een gemoedelijke sfeer.

Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Praktische informatie

Duur van de stage en aantal uren per week kan in overleg plaatsvinden. Het gaat in ieder geval om minimaal 24 uur per week en minimaal 4 maanden. Je krijgt een stagevergoeding en de standplaats is Scheemda. 

Informatie

Indien je interesse hebt, kun je contact opnemen met Dennis de Vries, communicatieadviseur, op telefoonnummer 088 - 066 1000 of een e-mail sturen naar communicatie@ozg.nl.

In deze video vertelt Julia over de stage Communicatie bij het Ommelander Ziekenhuis

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback