Ben jij een leuke, positieve student communicatie en op zoek naar een stageplaats op een communicatieafdeling bij een ziekenhuis? Ben je tekstueel sterk, leergierig en wil je graag zaken aanpakken?

Regelmatig zoeken wij binnen de afdeling Communicatie van het Ommelander Ziekenhuis een

Stagiair(e) Communicatie

Het Ommelander Ziekenhuis: dynamiek en samenwerking

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis. Voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega’s werken we dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten, de inwoners van Noord- en Oost-Groningen. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda. Met de spoedeisende hulp, de (acute) verloskunde en een breed palet aan medisch specialistische basiszorg zijn wij hét ziekenhuis voor de regio. We werken daarbij nauw samen met het UMCG, verwijzers en andere zorgaanbieders uit de regio.

Ons motto is: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Alle ontwikkelingen in de zorg in het algemeen en bij het Ommelander Ziekenhuis in het bijzonder zorgen voor een dynamische en interessante werkomgeving waar van alles gebeurt.

De communicatie

De ontwikkelingen binnen het Ommelander Ziekenhuis zorgen ervoor dat er een hele serie uitdagingen ligt op communicatiegebied. De belangrijkste is dat we er voor zorgen en aan bijdragen dat het Ommelander Ziekenhuis, ook vanuit haar nieuwe locatie, een wezenlijk onderdeel blijft van de regio. En dat we verbonden zijn en blijven bij de inwoners van ons gebied.

De opdracht

Binnen het team Communicatie zijn we regelmatig op zoek naar een stagiair(e) Communicatie die bij alle voorkomende communicatietaken kan ondersteunen in de uitvoering. Het gaat daarbij vooral om schrijven voor internet, intranet en social media, maar ook om het vervaardigen van nieuwe huisstijldragers. 

Je draait op de hele afdeling mee en leert op die manier goed hoe het is om op een communicatieafdeling te werken. Goede ideeën en eigen initiatieven kunnen vanzelf leiden tot leuke (deel)klussen.

Ben jij...?

Ben jij een initiatiefrijke en resultaatgerichte persoonlijkheid? Volg je een HBO- of universitaire opleiding communicatie en wil je graag ervaring opdoen op een communicatieafdeling? Ben jij een kei in tekst en kun je werken met CMS-en? Heb jij goede ideeën hoe nieuwe (social) media een rol kunnen spelen in onze communicatie? Maar bovenal: ben jij positief en enthousiast? Dan nodigen we je van harte uit contact op te nemen.

Praktische informatie

Duur van de stage en aantal uren per week kan in overleg plaatsvinden. Het gaat in ieder geval om minimaal 24 uur per week en minimaal 4 maanden. Je krijgt een stagevergoeding en de standplaats is Scheemda. Uiteraard behoort af en toe thuiswerken tot de mogelijkheden. 

Informatie

Indien je interesse hebt, kun je contact opnemen met Dennis de Vries, communicatieadviseur, op telefoonnummer 088 - 066 1000 of een e-mail sturen naar communicatie@ozg.nl.

In deze video vertelt Julia over de stage Communicatie bij het Ommelander Ziekenhuis

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback