Actuele informatie over het coronavirus in het Ommelander Ziekenhuis: klik hier

Wij verzoeken bezoekers en patiënten zoveel mogelijk alleen naar het ziekenhuis te komen.
Het dragen van een chirurgisch mondneusmasker is verplicht.

{}

Maandag 10 januari jl. hebben alle vakgroepen Kindergeneeskunde van Noord- en Oost-Nederland een brief gestuurd naar Minister Kuipers naar aanleiding van de centralisatie van de kinderhartchirurgie en kinderhartkatheterisaties in twee centra in de randstad. De centralisatie van de kinderhartchirurgie en kinderhartkatheterisaties in twee centra in de randstad betekent dat deze zorg op termijn zal verdwijnen uit het UMCG.

Met deze brief willen bovengenoemde vakgroepen hun zorgen omtrent de centralisatie kenbaar maken en hopen zij dat het besluit teruggedraaid zal worden.

In de bijlage vindt u de betreffende brief.