Pastorieweg 1, Scheemda

Minisymposium doktersassistenten

Kom je ook weer naar het minisymposium voor doktersassistenten van huisartsenpraktijken/Ommelander Ziekenhuis in het restaurant (1e etage, route 62)?

Op woensdag 16 oktober organiseren wij in ons restaurant opnieuw een minisymposium voor doktersassistenten 'Samenwerken ....... ja graag, we zijn immers collega's!'
Zowel doktersassistenten van de huisartsenpraktijken als doktersassistenten van het Ommelander Ziekenhuis zijn van harte uitgenodigd. Het symposium begint om 17.00 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Noteer de datum alvast in je agenda!
Binnenkort volgt de uitnodiging met het programma en hoe je kunt aanmelden.

Agendaoverzicht