Pastorieweg 1, Scheemda

Hart- en Vaatcafé; boezemfibrilleren

Onderwerp: boezemfibrilleren (atriumfibrilleren)

Op donderdag 20 september bent u van harte welkom bij het Hart-en Vaatcafé in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda.
Wij organiseren deze bijeenkomst in samenwerking met De Harteraad. De lezing begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en eindigt rond 21.30 uur.

Aanmelden kan reeds via De Harteraad.

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst?
Dan kunt u bellen met de heer R. Meijering, telefoon 06 163 63 468.

Binnenkort verschijnt op deze pagina het programma..

Agendaoverzicht