Pastorieweg 1, Scheemda

Bijeenkomst ‘Medicatieoverdracht, onze zorg’

Op donderdag 18 oktober houden wij in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda voor apothekers en apotheekhoudende huisartsen de bijeenkomst ‘Medicatieoverdracht, onze zorg’.

De bijeenkomst begint om 17.30 uur en eindigt circa 21.15 uur.

Het doel van deze bijeenkomst is samen ideeën uitwisselen, plannen maken en gezamenlijk afspraken maken voor de optimalisatie van medicatieoverdracht in de zorgketen. Medicatieoverdracht is immers de zorg van ons allen!

U bent van harte welkom.

Meer informatie over het programma en hoe u kunt aanmelden, volgt binnenkort.

Agendaoverzicht