Vindt u het leuk om met ons mee te denken over ons ziekenhuis? Geef u dan op voor ons patiëntenpanel! Wij zijn altijd op zoek naar meedenkers.

Het patiëntenpanel kunt u zien als een klankbord van patiënten van het Ommelander Ziekenhuis Groningen. Dankzij de deelnemers van het panel krijgen wij nieuwe inzichten over onze zorg. Wij vragen deelnemers van het panel naar hun mening over ontwikkelingen in de zorg en welke mogelijkheden/oplossingen zij zien.

Online vragenlijsten

Deelnemers krijgen af en toe per e-mail een online vragenlijst toegestuurd. De onderwerpen van deze vragenlijst zijn heel verschillend. Voorbeelden zijn:

  • Uw ervaringen met de ontvangst of de bejegening
  • Het gebouw
  • Patiënteninformatie
  • eHealth (bijvoorbeeld het digitale patiëntenplatform 'Mijn Ommelander') 

Per onderwerp bepaalt een panellid zelf of hij aan het onderzoek wil deelnemen.  

Uitnodiging voor een gesprek

Soms nodigen wij panelleden uit voor een (verdiepings)gesprek over een bepaald onderwerp. Een panellid bepaalt zelf of hij aan dit gesprek wil deelnemen.

Wilt u meedenken over wat er in ons ziekenhuis gebeurt? Dan is het patiëntenpanel interessant voor u. Als deelnemer hoeft u niet (actief) patiënt te zijn, maar u moet wel een ervaring met ons ziekenhuis hebben. 

Dankzij het panel kunnen wij samen de zorg (nog meer) verbeteren.

Wilt u zich aanmelden voor ons patiëntenpanel? U bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden via het e-mailadres in de alinea hieronder (‘Kom in contact met het patiëntenpanel’).

Uw aanmelding bij het panel staat los van uw bezoeken aan het ziekenhuis. Deelname aan het panel is vrijwillig. En u kunt u op ieder moment weer terugtrekken uit het panel.

Heeft u een vraag over ons patiëntenpanel? Of wilt u zich aan- of afmelden voor het panel? Stuur dan een e-mail naar panel@ozg.nl.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze zorg. We horen dan ook graag hoe u onze zorg ervaren heeft. Wij gebruiken uw ervaring om onze zorg te verbeteren. U kunt uw ervaring op verschillende manieren met ons delen. Lid worden van ons patiëntenpanel is één van onze opties.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback