Hoofdpijn kan grote gevolgen hebben voor uw leven en dat van uw naasten. Binnen de hoofdpijnpolikliniek brengen we deze gevolgen in kaart en volgt er zo nodig een behandeling bij Medische Psychologie.

De psycholoog brengt tijdens een intakegesprek samen met u in kaart welke problemen er spelen.

Meestal vindt dit gesprek plaats via een intake-caroussel op de hoofdpijnpolikliniek. U ziet dan op dezelfde dag de neuroloog, de psycholoog en de fysiotherapeut.

Tevens krijgt u op dezelfde dag een uitslaggesprek. Zo nodig kan een medisch psychologische behandeling plaatsvinden.

Er is een behandeling bij Medische Psychologie mogelijk voor ingewikkelde problematiek rondom hoofdpijn. U kunt onder andere manieren krijgen aangereikt om te ontspannen. Of om de invloed van gedachten op de hoofdpijn leren ervaren.

Zo nodig worden uw naasten betrokken bij de behandeling.

Daarnaast kan het zijn dat bij de behandeling gebruik gemaakt wordt van een combinatie met e-health. U kunt hierover meer lezen in onze brochure Blended e-health.

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over uw behandeling. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

U bereikt de polikliniek Medische Psychologie van maandag t/m vrijdag tussen 08.00-16.30 uur via het algemene telefoonnummer 088- 066 1000.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback