Ons Servicepunt in Delfzijl is één van onze locaties waar u terecht kunt voor medische zorg. Het servicepunt bevindt zich in Gezondheidsplein Molenberg. In het Servicepunt vinden spreekuren plaats en is de samenwerking met andere partijen gericht op het delen van kennis en kunde, zodat inwoners kunnen rekenen op goede zorg dichtbij.

U bereikt ons op de volgende manieren

Gaat u met de auto naar ons Servicepunt? En wilt u weten wat de route vanaf uw huis is? Dan kunt u de routeplanner hierboven gebruiken.

Parkeren

Ons Servicepunt bevindt zich in Gezondheidscentrum Molenberg aan de Schoolstraat 7. Op een gedeelte van het naastgelegen Molenbergplein kunt u gratis parkeren. Op een ander deel van hetzelfde plein hebt u een  parkeerschijf nodig; de maximale parkeertijd is 2 uur. Ook op het nabijgelegen Commandementsplein kunt u parkeren met een parkeerschijf (blauwe zone).

Wegwerkzaamheden

Wilt u weten of u met wegwerkzaamheden te maken krijgt? De website van A naar Beter informeert u hierover.

Plan uw route met Google maps

U kunt ons Servicepunt in Delfzijl zowel per trein als per bus bereiken.

Trein

Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Groningen en Delfzijl. Ons Servicepunt in Gezondheidscentrum Molenberg bevindt zich op 5 minuten loopafstand van station Delfzijl.

Bus

U kunt ons Servicepunt met de (buurt)buslijnen 545 en 566 bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is halte Commandementsplein (stadslijn 545, op 2 minuten lopen). De bushalte Buitensingel (lijn 566, Appingedam-Delfzijl) ligt op 5 minuten lopen van het Servicepunt. Met buslijn 119 (Winschoten-Delfzijl) kunt u uitstappen bij bushalte Duurswoldlaan in Farmsum (op 9 minuten lopen).

Voor dienstregelingen verwijzen we u naar de website van de regionale vervoerder Qbuzz. U kunt ook kijken op 9292.nl of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Hubtaxi

ls er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving? Dan kunt u misschien gebruik maken van de hubtaxi (van Qbuzz). De hubtaxi  brengt u naar het dichtsbijzijnde vervoersknooppunt. Vanaf daar kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Voor meer informatie of het reserveren van een rit met de hubtaxi, kunt contact opnemen met de vervoerder in uw regio.


Plan uw OV-reis met Google maps

Komt u met de taxi naar ons Servicepunt in Delfzijl? 

In de directe nabijheid van de hoofdingang van Gezondheidscentrum Molenberg kunt u worden afgezet.

Wilt u een taxi bestellen?

Vraag gerust één van de gastdames of  -heren die aanwezig zijn in het Gezondheidscentrum Molenberg om u te helpen bij het bestellen van een taxi.