Wij zijn het Ommelander VSV

Een VSV is een verloskundig samenwerkingsverband. Dit is een groep zorgverleners die met elkaar samenwerken om jou de beste zorg te bieden rondom je zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Bij zorgverleners kun je denken aan verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, echoscopisten, (gespecialiseerd) verpleegkundigen en kinderartsen. Alle partijen zijn samen verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de geboortezorg in deze regio.

Jij staat centraal

In onze zorg sta je als zwangere centraal. Ons belangrijkste doel is jouw zwangerschap en bevalling gezond en veilig te laten verlopen. Daarbij gaan we voor de beste gezinsgerichte zorg. Door nauw samen te werken, kunnen we de zorg bieden die afgestemd is op jullie wensen en behoeften. De zorg voor jou, je (ongeboren of pasgeboren) baby, je partner en eventuele kinderen.

Je bent als zwangere onder zorg van het Ommelander VSV, waarbij we inzetten op de juiste zorg door de juiste zorgverlener op het juiste moment. In de verloskundigenpraktijk als het kan, in het ziekenhuis als het nodig is.

Het krijgen van een kindje is voor veel ouders erg spannend. Heb jij extra ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld bij alle regelvragen of spanningen rondom de zwangerschap? Geef dit dan aan bij je verloskundigenpraktijk.

Folders met meer informatie

Heb je vragen, zoek je informatie of wil je meer weten over een bepaald onderwerp?
Op deze pagina vind je allerlei folders rondom de zwangerschap en bevalling.