Welkom bij Verloskundig Centrum de Wieg in Winschoten! Hebben jullie behoefte aan persoonlijke aandacht en begeleiding voor jullie beiden? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Je kunt bij ons vier vaste verloskundigen treffen: Suzanne, Leoni, Maira en Laura. Bij ziekte of afwezigheid werken we zoveel mogelijk met vaste waarnemers en we worden ondersteund door drie assistentes: Carin, Conny en Linda.

Een van de vaste verloskundigen is jullie casemanager, en jullie kunnen er ook voor kiezen om samen met een andere groep aanstaande ouders Centering Pregnancy te volgen. Omdat we het belangrijk vinden om jullie optimaal te begeleiden bieden we in ons Centrum ook allerlei activiteiten, cursussen en laagdrempelig contact met (bekken)fysiotherapeuten en lactatiekundigen aan. We hebben veel ervaring met thuisbevallingen, en werken veel samen met het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda.

Ook komen we regelmatig in het Martini Ziekenhuis en in het UMCG in Stad. Jullie keus staat centraal! Van harte welkom bij De Wieg!

En wil je meer weten? Kijk gerust verder op onze website www.verloskundigcentrumdewieg.nl 
of neem contact op via (0597) 726969.