Waarom bij ons werken

Wie zijn we?

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen het Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl en het st. Lucas ziekenhuis in Winschoten. In onze ziekenhuizen zijn alle specialismen aanwezig. Met 100 medisch specialisten, ruim 1300 medewerkers bieden wij 7 x 24 uur zorg aan de inwoners van Noordoost- en Oost-Groningen.

Jaarlijks bezoeken ongeveer 113.000 patiënten onze poliklinieken. Rond de 17.500 mensen worden er per jaar opgenomen en daarnaast komen er zo’n 14.000 mensen naar het ziekenhuis voor een vorm van dagbehandeling.

De zorg wordt geleverd vanuit twee locaties, namelijk locatie Delfzicht en locatie Lucas.

Wat bieden we?

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen biedt medewerkers een prettige en uitdagende werkomgeving en spant zich nadrukkelijk in om deskundige, patiëntvriendelijke en enthousiaste medewerkers in dienst te nemen en te houden.

Als werkgever scheppen we goede arbeidsvoorwaarden en bieden we ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Met elkaar zorgen we voor kwaliteit in de zorg voor onze patiënten met daarbij de juiste balans tussen werk en privé. Daarbij is het werken en wonen in een aantrekkelijke leefomgeving zonder files.

Alle specialismen zijn vertegenwoordigd, we hebben korte lijnen en een informele cultuur.