Voor verwijzers

Dit gedeelte van de website is speciaal voor u als verwijzer. U kunt hier informatie vinden, die voor u en uw werk relevant is. Houdt de website regelmatig in de gaten. Wij zullen de dienstverlening steeds uitbreiden.

Verwijsregels zorgverzekeraars

Waar moet u rekening mee houden als u patiënten naar ons ziekenhuis wilt verwijzen? Dat kan per zorgverzekeraar verschillen.
» lees meer op de pagina Verwijsregels zorgverzekeraars

Informatieavonden voor doktersassistenten

Bent u een doktersassistent? Onze doktersassistenten ontmoeten u graag en zoeken graag samenwerking op! Regelmatig organiseren ze informatieavonden, die een mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten en onderling ervaringen en kennis uit te wisselen. Deze avonden zijn geaccrediteerd voor punten bij de KABIZ. U bent van harte welkom. 
» lees meer

E-mail nieuwsbrief

Iedere maand sturen wij een e-mailnieuwsbrief met daarin informatie en nieuws over het Ommelander Ziekenhuis. Wilt u ook op de hoogte blijven? Vult u dan het formulier in.
» naar het aanmeldformulier
 

Specialismen en specialisten

Op de website staat een overzicht van de afdelingen en specialismen waar uw patiënten terecht kunnen. Ook stellen we onze specialisten aan u voor.
» naar afdelingen en specialismen
» naar overzicht specialisten

Aandoeningen en ziektebeelden

Er staan inmiddels een flink aantal veel voorkomende ziektebeelden en aandoeningen beschreven op de website. Het is wellicht prettig voor uw patiënten om zelf via de site informatie over hun ziekte en de bijbehorende onderzoeken en behandelingen na te lezen.
» naar aandoeningen en ziektebeelden
» naar onderzoeken en behandelingen

Deze pagina's worden regelmatig aangevuld met nieuwe informatie.