Poliklinische behandeling

Wij helpen u graag

Bent u nog niet eerder op één van onze locaties geweest? Onze gastvrouwen helpen u graag naar de afdeling waar u moet zijn.
Bij binnenkomst vindt u de gastvrouwen achter de balie. 

Wilt u een afspraak maken met een van onze medisch specialisten, dan is een verwijzing door uw (huis)arts nodig. Soms maakt deze arts voor u de afspraak.

Een afspraak maken

Wilt u zelf een afspraak maken, dan kunt u zelf bellen met de betreffende polikliniek.

De afdeling is te bereiken via telefoonnummer 088 - 066 1000.

De telefoonnummers en de exacte tijden van de verschillende poliklinieken vindt u op de informatiepagina’s van de Afdelingen & Specialismen.

Bent u verhinderd?

Het kan voorkomen dat u verhinderd bent om op het afgesproken tijdstip naar het ziekenhuis te komen. Wilt u ons daarvan zo snel mogelijk op de hoogte stellen? U kunt uw verhindering telefonisch doorgeven aan de polikliniek van de betreffende specialist of afdeling. Het telefoonnummer vindt u op de afspraakbrief.
Wij zullen aan de telefoon met u een nieuwe afspraak inplannen.

Naar de polikliniek

In het ziekenhuis kunt u de bewegwijzering volgen. Vraagt u onze medewerkers van de receptie en onze gastvrouwen gerust om u hierbij te helpen. Een gastvrouw loopt graag even met u mee.

Bent u slecht ter been, dan kunt u een rolstoel van het ziekenhuis gebruiken. Deze staan bij de hoofdingang van het ziekenhuis.