Fysiotherapie PrengerHoekman

De praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie PrengerHoekman uit Winschoten heeft op locatie Lucas van het Ommelander Ziekenhuis Groningen een afdeling. De fysiotherapie die daar wordt aangeboden is zowel klinisch als poliklinisch.

Specialisaties PrengerHoekman

De praktijk PrengerHoekman heeft een groot aantal gespecialiseerde fysiotherapeuten. Hierdoor is het mogelijk deze specialisaties in te zetten op locatie Lucas. Hieronder vindt u een aantal van de specialisaties:

 • kinderfysiotherapeuten
  De fysiotherapie op de kinderafdeling en de polikliniek wordt verzorgd door gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten.
 • hartrevalidatie
  Speciaal opgeleide fysiotherapeuten begeleiden patiënten in de kliniek na een hartinfarct. Na ontslag uit het ziekenhuis kunnen patiënten doortrainen op de hartrevalidatie.
 • manuele lymfedrainage
  Manuele lymfedrainage kan al tijdens de opname worden toegepast. Na ontslag worden patiënten doorbehandeld op de polikliniek, in de particuliere praktijk of eventueel aan huis.
 • bekkenklachten
  Patiënten met bekkenklachten, zowel vóór als na een bevalling, worden op de polikliniek en tijdens een opname begeleid door speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeuten.
 • manuele therapie
  Manuele therapie wordt gegeven op de polikliniek, maar kan zo nodig ook klinisch gegeven worden.
 • oefengroepen
  Aan patiënten met hartklachten, osteoporose, claudicatio, oncologiepatiënten en COPD bieden we fysiotherapie in groepsverband aan.
 • handtherapie
  Meer informatie? Kijk op de pagina over het Handenspreekuur.

Doorverwijzen

Als u dat wilt kan PrengerHoekman u doorverwijzen voor behandeling in de praktijken in Winschoten, Blijham, Vlagtwedde, Onstwedde, Bellingwolde of Fontana Bad Nieuweschans. Ook kan behandeling aan huis geregeld worden.

Bereikbaarheid

Voor afspraken met de afdeling Fysiotherapie PrengerHoekman kunt u bellen met: 088 - 066 1275. U kunt ook een e-mail sturen naar info@prengerhoekman.nl.

Meer informatie vindt u op www.prengerhoekman.nl