Vragen en antwoorden bijeenkomst Hart- en Vaatcafé 30-11-2017 (ICD/pacemaker)

woensdag 6 december 2017

Op donderdagavond 30 november organiseerden wij, samen met de Hart & Vaatgroep, weer een succesvol Hart- en Vaatcafé. Dit keer ging de bijeenkomst over het dragen van een ICD/pacemaker. Het Hart- en Vaatcafé is een ontmoetingsplek voor hartpatiënten in de regio Oldambt.

Het doel van deze bijeenkomsten is om in een informele sfeer lotgenoten en partners met elkaar in contact te brengen en ervaringen en ideeën uit te wisselen. Maar ook specialisten en verpleegkundigen ontmoeten en informatie inwinnen. Drie keer per jaar (in april, september en november) organiseren wij een Hart- en Vaatcafé over verschillende onderwerpen. Houdt u daarom de agenda in de gaten. 

Vragen en antwoorden

Tijdens de bijeenkomst stelde u vragen aan de sprekers over een ICD/pacemaker. Om de vragen en antwoorden nog eens na te kunnen lezen, hebben wij ze voor u in een bestand geplaatst:

Hart- en Vaatcafé 19 april 2018

Op 19 april 2018  organiseren wij een Hart- en Vaatcafé over 'Het Vrouwenhart'.
Ook voor deze bijeenkomst bent u weer van harte uitgenodigd. Wil u zich alvast aanmelden? Dit kan via aanmelden@ozg.nl of telefonisch via 088 – 066 1000. Binnenkort leest u meer over het programma op onze website.

Meer nieuws:

Naar nieuwsarchief »