Bijeenkomst café Doodgewoon vandaag (13 september) helaas volgeboekt

woensdag 13 september 2017

Nadenken over de laatste levensfase

Woensdag 13 september a.s. organiseert het Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost Groningen weer een Café Doodgewoon. Dit keer is het onderwerp 'Nadenken over de laatste levensfase'.

Heeft u een beeld hoe u wilt leven in de laatste levensfase? Het blijkt geen onderwerp te zijn waar je ‘als vanzelf’ aan denkt. Toch komt er een moment in ieders leven dat het nodig is om wel aandacht te besteden aan die laatste fase van het leven.

I.v.m. de grote belangstelling voor het café zijn er helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Wel kunt u naar de volgende bijeenkomst in Delfzijl. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden.

Waar en wanneer?

Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst, die plaatsvindt in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis, locatie Lucas in Winschoten. De bijeenkomst begint om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) en de entree is gratis.

Spreker

Jaap Ruivenkamp, verpleegkundig consulent Palliatieve Zorg van het Ommelander Ziekenhuis, gaat met u in gesprek over keuzes maken in de laatste fase van het leven. Weet u hoe en welke keuzes u kunt maken om te kunnen leven op een manier die bij u en uw situatie past?

Aanmelden

In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen verzoeken wij u zich aan te melden via: aanmelden@ozg.nl.