Workshop 'Look Good..Feel Better!' Refaja Ziekenhuis

donderdag 24 november 2016

Negen keer per jaar is er op beide locaties van het Ommelander Ziekenhuis Groningen en het Refaja Ziekenhuis een workshop 'Look Good..Feel Better!' voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (recent) na de behandeling.

Waarom deze workshops

Naast lichamelijke en emotionele problemen die kanker met zich mee kan brengen, kan ook uw uiterlijk behoorlijk veranderen. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te camoufleren.

Tijdens de workshops krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up aan de hand van een '12 stappenplan'. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten.

Waar en wanneer

De workshop vindt plaats op 24 november in Stadskanaal in het Refaja Ziekenhuis van 10.00-12.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op eigen initiatief of op advies van uw specialist, verpleegkundige of een andere ziekenhuismedewerker. Aanmelden kan bij de verpleegkundig specialiste of consulent oncologie of bij het personeel van de chemokamer.

U kunt zich ook aanmelden per e-mail: oncologie@refaja.nl.

Vermeld in de e-mail bij het onderwerp: workshop 'Look Good..Feel Better!'.

Meer Informatie

De workshop is een samenwerkingsverband met het Ommelander Ziekenhuis Groningen, Refaja Ziekenhuis, Patiënten Informatie Centrum en de Stichting Look Good..Feel Better!.

De Stichting Look Good..Feel Better! biedt ziekenhuizen de gelegenheid om patiënten workshops aan te bieden. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.lookgoodfeelbetter.nl

Meer agendapunten: