Voorlichtingsbijeenkomst heup- en knieprotheses locatie Lucas

maandag 5 oktober 2015

Eén keer per maand organiseert het ziekenhuis op een maandagmiddag een voorlichtingsbijeenkomst op locatie Lucas voor patiënten die een kunstgewricht krijgen. Ook een partner of ander familielid is hierbij van harte welkom.
Op deze maandagochtend wordt de bijeenkomst ook op locatie Delfzicht gegeven.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de komende operatie en de periode ervoor en daarna. De physician assistant, J.S. Dekker, geeft u medische informatie over de operatie. Hij legt uit wat er precies tijdens de operatie gaat gebeuren. Daarnaast zal een verpleegkundige vertellen over uw verblijf in het ziekenhuis, vanaf het moment dat u wordt opgenomen tot het moment dat u weer naar huis gaat.

Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen stellen. Heeft u op voorhand vragen, dan adviseren wij u deze te noteren en mee te nemen naar deze bijeenkomst.

Waar en wanneer?

• 5 oktober 2015
  • 13.15 tot 15.00 uur
  • in zusterflat op locatie Lucas

Opgave?

U krijgt een persoonlijke uitnodiging voor een van deze bijeenkomsten. Dat gebeurt als uw operatie is ingepland. Wij stellen het wel op prijs als u zich wilt opgeven. In de uitnodigingsbrief staat vermeld hoe u dat kunt doen.

Meer agendapunten: