Voorlichting over 'Borstvoeding' locatie Lucas

donderdag 21 mei 2015, 19:30 uur - 21:30 uur

Een aantal keren per jaar organiseert de Ommelander Ziekenhuis Groep, in samenwerking met verloskundigenpraktijk Leda en Kraamzorg Het Groene Kruis, op locatie Lucas een voorlichtingsavond rond het thema 'Borstvoeding'.

Tijdens deze avond staan vooral de eerste dagen na de geboorte van uw baby centraal; hoe maak je een goede start met de borstvoeding, thuis of in het ziekenhuis? Daarnaast worden ook de voordelen van borstvoeding besproken, wordt iets verteld over de problemen die je kunt tegenkomen tijdens de borstvoedingsperiode maar vooral wat je kunt doen om deze problemen te voorkomen! Verder wordt een film vertoond die veel aspecten rondom borstvoeding behandelt.

Ook is er een stand met wat producten (waaronder kolven) waar zowel de lactatiekundige als een vrijwilliger van de VBN klaarstaan om verdere vragen te beantwoorden. Dit kan zowel in de pauze als direct na de presentatie.

Wanneer en waar

De voorlichtingsavond is van 19.30 tot 21.30 uur (vanaf 19.15 uur is de zaal open) en vindt plaats in:

• Personeelsrestaurant, Gassingel 18 te Winschoten

Toegang

Gratis.

Opgave en informatie

Voor opgave en informatie kunt u bellen met de afdeling Oost 1, locatie Lucas, 088 - 066 1160.
Graag van te voren aanmelden.

Meer agendapunten: