Voorlichting over 'borstvoeding' locatie Delfzicht

dinsdag 17 april 2012, 19:30 uur - 21:30 uur

Elf keer per jaar organiseert de Ommelander Ziekenhuis Groep op beide locaties in het ziekenhuis een voorlichtingsavond rond het thema borstvoeding.

Tijdens deze avond staan vooral de eerste dagen centraal; hoe maak je een goede start met de borstvoeding, thuis of in het ziekenhuis? Daarnaast worden er ook de voordelen van borstvoeding besproken, wordt er iets verteld over de problemen die je kunt tegenkomen tijdens de borstvoedingsperiode maar vooral wat je kunt doen om deze problemen te voorkomen!

Verder wordt er een film vertoont die veel aspecten rondom borstvoeding behandelt.
Ook is er een stand met wat producten (w.o. kolven) waar zowel de lactatiekundige als een vrijwilliger van de VBN klaarstaan om verdere vragen te beantwoorden. Dit kan zowel in de pauze als direct na de presentatie.

Wanneer en waar

De voorlichtingsavond is van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is de zaal open.

• restaurant locatie Delfzicht, Jachtlaan 50 Delfzijl

Toegang

gratis

Inlichtingen & aanmelden