Voorlichting aan ouders over incontinentie bij kinderen

dinsdag 5 maart 2013, 19:30 uur - 20:30 uur

Op dinsdag 5 maart organiseert de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) op locatie Lucas een informatiebijeenkomst over incontinentie bij kinderen.

Op woensdag 13 maart vindt eenzelfde bijeenkomst plaats maar dan op locatie Delfzicht.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor ouders van kinderen die kampen met incontinentie. Sinds 2011 heeft de Ommelander Ziekenhuis Groep een team dat kinderen met incontinentie behandelt. Dit team bestaat uit een kinderarts, twee kinderurotherapeuten, een pedagogisch medewerker, een kinderbekkentherapeut en een medisch psycholoog. Er worden kinderen tot 18 jaar behandeld met klachten van ongewild urineverlies overdag of ’s nachts (bedplassen).

Adviezen

Tijdens de bijeenkomst geeft het behandelteam informatie over de mogelijke oorzaken en behandeling van urineverlies bij kinderen. Zij geven praktische adviezen die thuis direct kunnen worden toegepast.

De bijeenkomst vindt plaats in het personeelsrestaurant van het ziekenhuis.
Aan de avond zijn geen kosten verbonden.

Informatie en aanmelden

Voor vragen of aanmelden kunt u een mail sturen naar l.weggemans@ozg.nl of bellen met de polikliniek Kindergeneeskunde: 088-0661000 en vragen naar toestel 8109.

Meer agendapunten: