OZG organiseert voorstelling 'Superchronisch'

vrijdag 15 november 2013, 19:30 uur - 20:30 uur

In het kader van de Week van de Chronisch Zieken organiseert de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) op vrijdag 15 november de voorstelling ‘Superchronisch, the best of 12,5 jaar Kahler’. Freek Slemmer, zelf kankerpatiënt, laat in zijn voorstelling zien wat het betekent om chronisch ziek te zijn.

Waar en wanneer

De voorstelling wordt op vrijdag 15 november gehouden in het restaurant op locatie Delfzicht en begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en duurt tot circa 20.30 uur.

Toegang

De toegang voor de voorstelling is gratis.

Programma

Freek Slemmer, overlever van de ziekte van Kahler (botkanker), laat in zijn voorstelling zien dat het leven, ondanks beperkingen, heel mooi kan zijn! Het leed, hoe kwetsbaar ook, wil Freek op deze manier graag met anderen delen. Krachtig, ontroerend, teder, realistisch, met grappen, anekdotes en directe vragen vertelt hij in Supermanshirt, pyamabroek en met infuuspaal zijn eigen patiëntenverhaal. Hij geeft antwoord op vragen als: welke behandelingen zijn er ondergaan, wat zijn de voor- en nadelen van behandelingen, wat voor impact heeft een chronische ziekte op je privéleven en hoe is het om met beperkingen te leven?

Informatie en aanmelden

Via 088-066 1000 of via facilitairmeldpunt@ozg.eu met opgave van de te bezoeken activiteit en het aantal personen. U kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Aanmelding voorstelling 'Superchronisch'
  • Als u uw e-mailadres invult, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding

Meer agendapunten: