Café Doodgewoon in Blijham

woensdag 21 september 2016

Op 21 september vanaf 19.30 uur is in zorgcentrum 'de Blanckenborg' in Blijham een bijeenkomst over palliatieve zorg.

Café Doodgewoon is er voor iedereen die zich wil verdiepen in thema’s rond de eindigheid van het leven. Els van Dongen praat met huisarts Van Nierop en verpleegkundige Harry Koning over hun ervaringen met palliatieve zorg. Aan de orde komt het verschil tussen palliatieve sedatie en euthanasie, maar ook het belang van wilsbeschikkingen. Uiteraard worden daarbij ook vragen van bezoekers betrokken.

Locatie en toegang

De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.00 uur en vindt plaats op 21 september in zorgcentrum 'de Blanckenborg', aan Eikenlaan 34 in Blijham. De toegang is gratis.

Meer informatie?

Het Café Doodgewoon wordt georganiseerd door Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost Groningen. Dit is een samenwerkingsverband van het Ommelander Ziekenhuis Groningen (locatie Lucas), Zorgbelang Groningen, Stichting Oosterlengte, Buurtzorg, Stichting St. Maartenhuis, TSN/Thuiszorg Groningen, Stichting Blanckenbörg, Stichting Zorggroep Meander, Stichting Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Oost Groningen. Refaja Ziekenhuis, BCM, Stichting Rzijn en Stichting Welstad/steunpunt mantelzorg. Voor meer informatie kunt u kijken op www.netwerkpalliatievezorg.nl/zuidoostgroningen.

Meer agendapunten: