Onze zorg leveren wij vanuit ons ziekenhuis in Scheemda. 

Daarnaast is er een Ommelander Ziekenhuis Servicepunt in Veendam; een aantal specialismen heeft daar ook spreekuur. Bovendien worden sommige spreekuren gehouden op onze vaste locatie in het UMCG in Groningen. Ook wordt het Servicepunt Delfzijl op dit moment ingericht. Deze zal per begin 2019 een plek krijgen in het gezondheidscentrum aan de Molenbergplein in Delfzijl.

Het doel van onze Servicepunten is om onze zorg (waar mogelijk) dichtbij onze patiënten te brengen. Vooral als het gaat om herhalings- of controlebezoeken is het niet altijd nodig om naar Scheemda te reizen.

Op een Servicepunt kunt u terecht voor bepaalde spreekuren. Welke spreekuren dit zijn verschilt per locatie. Ook de omvang en opzet van een Servicepunt verschilt per locatie. Soms is het een kleine locatie met één onderzoekskamer. Soms is het een grotere locatie waar meerdere zorgverleners spreekuur houden.

Waar vindt u de Ommelander Ziekenhuis Servicepunten?

  • In april 2016 opende ons Servicepunt in Veendam. Dit Servicepunt vindt u in Revalidatie-, behandel- en woonzorgcentrum Veenkade (van Zorggroep Meander). Lees meer.
  • Verder vindt u ons op een vaste locatie in het gebouw van het UMCG. Lees meer.
  • Op dit moment wordt het Servicepunt Delfzijl ingericht. Deze zal per begin 2019 een plek krijgen in het gezondheidscentrum aan de Molenbergplein in Delfzijl. Lees meer.
Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback