Onze zorg leveren wij vanuit ons ziekenhuis in Scheemda. 

Daarnaast is er een Ommelander Ziekenhuis Servicepunt in Veendam; een aantal specialismen heeft daar ook spreekuur. Bovendien worden sommige spreekuren gehouden op onze vaste locatie in het UMCG in Groningen. Ook is sinds 13 mei 2019 het Servicepunt Delfzijl geopend. Deze heeft een plek in het gezondheidscentrum aan de Molenbergplein in Delfzijl.

Het doel van onze Servicepunten is om onze zorg (waar mogelijk) dichtbij onze patiënten te brengen. Vooral als het gaat om herhalings- of controlebezoeken is het niet altijd nodig om naar Scheemda te reizen.

Op een Servicepunt kunt u terecht voor bepaalde spreekuren. Welke spreekuren dit zijn verschilt per locatie. Ook de omvang en opzet van een Servicepunt verschilt per locatie. Soms is het een kleine locatie met één onderzoekskamer. Soms is het een grotere locatie waar meerdere zorgverleners spreekuur houden.

Waar vindt u de Ommelander Ziekenhuis Servicepunten?

  • In april 2016 opende ons Servicepunt in Veendam. Dit Servicepunt vindt u in Revalidatie-, behandel- en woonzorgcentrum Veenkade (van Zorggroep Meander). Lees meer.
  • Verder vindt u ons op een vaste locatie in het gebouw van het UMCG. Lees meer.
  • Op 13 mei 2019 opende ons Servicepunt Delfzijl. Dit Servicepunt vindt u in het gezondheidscentrum aan de Molenbergplein in Delfzijl. Lees meer.
Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback