Onderstaande bijeenkomst is helaas vol. Aanmelden kan dus niet meer

Vanwege de grote belangstelling organiseren wij, samen met de Harteraad, opnieuw een Hart- en Vaatcafé over boezemfibrilleren. De bijeenkomst is op donderdag 21 maart in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis en begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur). Vincent Hagens, cardioloog Ommelander Ziekenhuis en Margriet Piersma, internist Certe, houden een presentatie. Tijdens de pauze is er gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken. Tevens worden vragen over het onderwerp door de sprekers beantwoord. Rond 21.30 uur wordt het programma afgerond.

U bent van harte welkom!

19.00 uur: inloop met koffie/thee
19.30 uur: opening door Myriam Switynk, verpleegkundige Hartfalen
19.35 uur: atriumfibrilleren door Vincent Hagens, cardioloog Ommelander Ziekenhuis
19.55 uur: ‘bloedverdunners, oud en nieuw’ door internist Margriet Piersma, Certe
20.15 uur: pauze en gelegenheid infomarkt te bezoeken
20.40 uur: videofilm van een ervaringsdeskundige (patiënt)
21.00 uur: forum, waarin vragen worden beantwoord door de sprekers
21.30 uur: afsluiting door Myriam Swytink, verpleegkundige Hartfalen

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor deze bijeenkomst graag via info@harteraad.nl

Uitgebreide Informatie over de bijeenkomst is verkrijgbaar via de Harteraad, de heer R. Meijering, telefoonnummer: 06 - 163 63 468.