Bent u inwoner van de gemeente Appingedam of Delfzijl en bent u geïnteresseerd in hoe de zorg in uw gemeente er nu en in de toekomst uitziet? Dan nodigen de beide gemeenten, het Ommelander Ziekenhuis Groningen, Zorgbelang Groningen en Menzis u graag uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdagavond 4 oktober a.s.

De ontwikkelingen in de zorg in Noordoost-Groningen staan niet stil. De bouw van het nieuwe ziekenhuis in Scheemda is officieel gestart en in Delfzijl en Appingedam neemt de samenwerking tussen huisartsen en andere zorgaanbieders steeds vastere vormen aan. Een goed moment om u als inwoner van de gemeenten Appingedam en Delfzijl bij te praten over de zorg in uw regio en met u het gesprek aan te gaan over de ontwikkelingen.

Meer weten?

Onder leiding van Hanneke Kappen schetsen de deelnemende organisaties de belangrijkste ontwikkelingen. Daarna heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan twee sessies, waarin we samen met u dieper ingaan op verschillende thema's. In dit document leest u over de sessies waar u uit kunt kiezen. Ook leest u hier het programma van de avond.

Aanmelden

In verband met de organisatie en het aantal beschikbare plaatsen, vragen we u om u aan te melden. Dit kan door een email te sturen naar overdezorg@regardz.nl of te bellen naar 088 20 90 100 (tussen 09.00 - 17.00 uur). Vermeld daarin uw naam, telefoonnummer, datum bijeenkomst, het aantal personen én aan welke twee sessies u wilt deelnemen. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname, per telefoon of per mail.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 30 september a.s.

Datum: Dinsdagavond 4 oktober 2016
Plaats en adres: Appingedam, Kabzeel, Dijkstraat 77
Tijd: 19.00 - 21.30 uur (zaal open 18.30 uur)