De 31-jarige Karin de Vries is in Groningen geboren en volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar opleiding dermatologie en venereologie rondde zij af in het UMCG.

Tijdens haar opleiding in het UMCG heeft zij een laserspreekuur binnen het Universitair Centrum voor Esthetische Chirurgie (UCEC) opgezet. Naast lasertherapie zijn haar speciale aandachtsgebieden oncologie en cosmetiek/onverzekerde zorg.

Op haar naam staan een aantal wetenschappelijke artikelen, waaronder de behandeling van inflammatoire nagelafwijkingen en medische indicaties voor lasertherapie.

Mevrouw De Vries is op locatie Lucas werkzaam en wel op maandag en dinsdag (oneven weken) en op woensdag. In de even weken werkt zij dinsdags in het UMCG.

Internist-oncoloog Poppema

De 41-jarige Boelo Poppema volgde zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn opleiding tot internist volgde hij o.a. in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het AMC in Amsterdam.
In het AMC en in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis rondde hij zijn studie tot internist-oncoloog af.

De aandachtsgebieden van de heer Poppema zijn borstkanker, gynaecologische kanker, slokdarm- en darmkanker.

De heer Poppema is op maandag werkzaam op locatie Delfzicht en op donderdag en vrijdag op locatie Lucas. De overige dagen werkt hij in het UMCG.