Sinds kort zijn twee nieuwe dermatologen bij ons werkzaam: mevrouw M.S. (Marjolein) Bruijn en de heer R.K. (Ruud) Horlings. Zowel mevrouw Bruijn als de heer Horlings zijn werkzaam op locatie Delfzicht. Mevrouw Bruijn op dinsdag en de heer Horlings op woensdag. De overige dagen werken zij in het UMCG.

Mevrouw M.S. Bruijn

De 31-jarige Marjolein Bruijn is geboren in Heemstede en volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Na 1 jaar ervaring te hebben opgedaan bij de dermatologie in het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht, startte zij in 2010 met haar opleiding tot dermatoloog in het UMCG. In april 2015 rondde ze haar opleiding tot dermatoloog in het UMCG af.

De heer R.K. Horlings

De 35-jarige Ruud Horlings is geboren in Delfzijl en volgde zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. In 2015 rondde hij zijn opleiding tot dermatoloog af in het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Continuïteit

Met de komst van de dermatologen Bruijn en Horlings is er nu alle werkdagen continuïteit op de afdeling Dermatologie van locatie Delfzicht.