Op maandag 12 februari organiseerde het Ommelander Ziekenhuis Groningen, in samenwerking met de ApneuVereniging, een infobijeenkomst over slaapapneu. De bijeenkomst in hotel/restaurant In Den Stallen werd goed bezocht (er waren maar liefst 120 bezoekers) en de presentaties werden zeer gewaardeerd. Ook de informatiemarkt werd druk bezocht.

Presentaties

Iedereen die de presentaties nog eens wil nalezen, kan dit doen via onderstaande links:

• presentatie 'Slaapapneu, heden en toekomst', door de heer F.J. Zandberg, longarts Ommelander Ziekenhuis Groningen
  • presentatie 'Inzicht in je slaap; zelf je CPAP uitlezen met SleepyHead', door de heer A. Klerk, voorzitter Kennis Centrum Techniek ApneuVereniging