Op woensdag 26 oktober 2016 vond in het Ommelander Ziekenhuis, locatie Delfzicht, een bijeenkomst plaats over colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn.

Op verzoek van een aantal bezoekers aan deze bijeenkomst laten wij nogmaals de presentaties zien van de sprekers prof. dr. J.H. Kleibeuker, maag- darm-, leverarts, mevrouw J. Damman/mevrouw L. van der Helm, diëtisten en mevrouw B. de Vries, verzuimconsultant Perspectief Groep BV:

Kijk ook op de website van de CCUVN (de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland).