Deze week (week 43) verschijnt weer de 'OZG Nieuws' pagina in vijf huis-aan-huis kranten in de regio Noord- en Oost-Groningen.

Dit keer informeren wij de lezers over het thema Ziekenhuiszorg dichtbij zoals de OZG Buitenpoli in Veendam, maar ook over de vlekjespoli die onlangs van start ging in Appingedam. Daarnaast is er een artikel te lezen over de contacten vanuit de OZG met de doktersassistenten en praktijkondersteuners van de huisartspraktijken in de regio. Tot slot een berichtje over de data in november waarop we het OZG Inloopcafé organiseren in de regio rond locatie Lucas.

Lees hier de OZG Nieuwspagina van oktober. De eerder verschenen OZG Nieuwspagina's vindt u op www.gameemetozg.nl.