Deze week (week 52) verschijnt weer de 'OZG Nieuws' pagina in vijf huis-aan-huis kranten in de regio Noord- en Oost-Groningen. Dit keer informeren wij de lezers over het nieuws dat het nieuwe ziekenhuis er komt en dat het Ommelander Ziekenhuis Groningen is overgenomen door het UMCG.

Voorzitter Raad van Bestuur OZG Albert Koeleman en voorzitter Raad van Bestuur UMCG Jos Aartsen staan stil bij dit mooie nieuwsfeit. Daarnaast vertellen projectleider Nieuwbouw OZG Janneke Procee, de architect en de aannemer over hun betrokkenheid bij de nieuwbouw. Verder een reactie van Menzis, Zorgbelang Groningen, Dialyse Centrum Groningen en Dokters Dienst Groningen op het nieuws over de start van de bouw.

Lees hier de OZG Nieuwspagina van december. De eerder verschenen OZG Nieuwspagina's vindt u op www.gameemetozg.nl.